Persoonlijke trouwringen

Home / De bruiloft / Ringen / Persoonlijke trouwringen

Meestal kopen bruidsparen standaard trouwringen. Nu klink standaard misschien wat negatief als ik het zo zeg, maar dat is het zeker niet! Jullie kiezen een set prachtige trouwringen uit die past bij jullie smaak. Aan de binnenkant laten jullie de datum van jullie huwelijk graveren. 

Is ‘standaard’ toch niet persoonlijk genoeg voor jullie? Bekijk dan de tips hieronder voor extra persoonlijke trouwringen.

Trouwringen met elkaars vingerafdruk
Altijd een ‘stukje’ van elkaar bij jullie hebben in de vorm van een vingerafdruk! Bij de juwelier kunnen ze jullie vingerafdruk nemen. Ze maken vooraf een afdruk van jullie vinger, maken hier een mal van en verwerken deze later in jullie ringen. Op de foto is een ring van verschillende materialen te zien. Ook bij het gebruik van een vingerafdruk kunnen jullie kiezen uit meerdere ontwerpen, of misschien zelfs wel zelf een set ontwerpen.

 

Jullie beiden namen aan de buitenkant
Jullie trouwdatum aan de binnenkant en jullie beide namen aan de buitenkant. Show iedereen met wie jij getrouwd bent! Een extra persoonlijke trouwring door de toevoeging van jullie namen.

Leuk voor de bruid: één of meerdere diamanten toevoegen aan de ring.

 

 

Haar hartslag in zijn ring. Zijn hartslag in haar ring
Vanaf het moment dat jullie de ringen gaan dragen gaan jullie het belangrijkste met elkaar delen, namelijk jullie leven, jullie liefde! Maar wat is nu het belangrijkste voor jullie leven en liefde? Juist, jullie hartslag!

Is het niet ontzettend romantisch als jullie het belangrijkste van elkaars leven in jullie ring verwerken? Zijn hartslag in haar ring en haar hartslag in zijn ring!