Alternatief voor blikjes achter de auto

Home / De bruiloft / Vervoer / Alternatief voor blikjes achter de auto

Super leuk natuurlijk als jullie vrienden en familie blikjes achter de auto maken, maar wat zijn er eigenlijk  nog meer voor mogelijkheden? Ik ben voor jullie op zoek gegaan en ben ontzettend leuke alternatieven tegengekomen. Zie hieronder een selectie van leuke alternatieven voor blikjes achter de auto.

Ballonnen
Ballonnen zijn altijd vrolijk en door de verschillende kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn, passen ze altijd bij iedere auto.

Ballonnen

Credit: Youri Claessens

 

 

 

 

 

 


Jute slinger
Of wat dachten jullie van een jute slinger? Via het internet kunnen jullie jute slinger bestellen met alle teksten die jullie maar wensen. Voor de auto is de tekst ‘Just married’ natuurlijk hartstikke leuk. En als jullie dan toch een slinger bestellen, waarom dan niet meteen eentje mee bestellen voor het gastenboek?

just married

Credit: Nikki Hayes

 

 

 

 

 

 

 

Maar natuurlijk kan je dit ook met een mooie papieren slinger doen!

slinger

Credits: Etsy.com

 

 

 

 

 

 


Bloemen
Of jullie nu een oldtimer hebben of een toffe sportwagen, een bord met de tekst ‘Just married’ met daaronder bloemetjes past natuurlijk aan iedere auto!

bloemen

Credit: UBetts Rental & Design

 

 

 

 

 

 

 

Hartjes, hartjes en nog meer hartjes
Een mooie zelfgemaakte slinger van hartjes in verschillende kleuren. Het kost natuurlijk wel even wat tijd, maar je hebt wel echt iets moois.

hartjes

Credit: thingsfestive