Love is in the air

Home / De bruiloft / Vervoer / Love is in the air

Verlaten jullie de trouwlocatie in een prachtige gekleurde luchtballon? Verras al jullie gasten met de spetterende gebeurtenis!

Waarom zouden jullie nadat jullie elkaar het ja-woord gegeven hebben de trouwlocatie per auto verlaten als jullie ook per luchtballon de locatie kunnen verlaten. Romantisch met zijn tweeën hoog door de wolken vliegen en alleen genieten van elkaar en het prachtige uitzicht! Neem de fotograaf mee en maak de meest bijzondere foto’s!

luchtballon

Love is in the air!

Trouwen in de lucht
Maar jullie kunnen de luchtballon niet alleen als vervoer kiezen, wisten jullie dat het ook mogelijk is om in een luchtballon te trouwen?

Boven in de lucht trouwen met alleen een prachtig uitzicht en enkele voorbij vliegende vogels. Een gemeente mag zelf zijn trouwlocatie aanwijzen, hierdoor hoeven jullie niet perse in het gemeentehuis te trouwen. Enkele gemeentes in Nederland hebben toestemming gegeven om in de lucht te trouwen. Samen met een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, jullie getuigen en eventuele andere aanwezigen stappen jullie in de luchtballon voor de huwelijksceremonie. Echter moeten jullie de officiële papieren wel in het gemeentehuis of op een daarvoor aangewezen locatie tekenen.

 

Fotocredits: Hello Gorgeous Fotografie.