Bruiloft op een boerderij in Gelderland

Home / Trouwlocaties / Bruiloft op een boerderij in Gelderland

Ons uitgangspunt bij een onvergetelijk bruiloftsfeest is: “U volop te laten genieten van deze heuglijke dag”. Als u volop geniet met uw gasten, zijn wij pas content!

Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

ijsselhoeve

Een locatie met mogelijkheden!
De IJsselhoeve is meer als een party boerderij.
We beschikken over een fantastische Partyboerderij met verschillende, authentiek ingerichte zalen. Iedere zaal ademt zijn eigen sfeer. Onze prachtige ommuurde binnentuin, met veel gezellige hoekjes, prachtige loungebanken en sfeervolle openhaarden mogen we niet vergeten.

Dit alles zorgt voor een unieke sfeer.
Ook voor uw kinderen is het die dag een Superfeest in Binkie-4-You- speelparadijs. Meer dan 1000m2 speelplezier,waar de kinderen natuurlijk tot in de kleine uurtjes mogen spelen.

Zalen
Iedere zaal is in te richten naar uw wensen. Ja, uw wensen, want van de dag van uw dromen maken we samen een prachtige, onvergetelijke party. Bij aankomst ligt de rode loper uitgerold, staat de bruidstaart gereed met sprankelende Kir-Royal. De bruidstaart wordt naar uw smaak en wensen gemaakt door onze eigen patissier.

Alle zalen hebben een warme, gezellige sfeer, waar het zeer goed toeven is. Natuurlijk heeft iedere zaal een eigen ingang, parkeerplaatsen en nog veel meer. Een dag vol feest en vreugd, welk iedereen nog zich nog lang herinnert, verdient: Partyboerderij De IJsselhoeve.

ijsselhoeve 4

Het Feest kan beginnen!
Na het aansnijden zal het applaus van de gasten te horen zijn en kan het feest beginnen. Drankjes, uitgebreide hapjes of luxe amuses, het zal u aan niets ontbreken. De Koks-Brigade is ondertussen al druk bezig om met dagverse producten een voortreffelijk diner, koud-warm- buffet, 3- of 4-gangen diner-buffet of een grandioze barbecue voor te bereiden. Nieuw is ons Live-Cooking-Buffet voor uw gasten. Alles geheel naar uw wensen. Het culinaire diner zal worden geserveerd aan ronde, ovale, of welke vorm van tafels u ook maar wenst, in één van onze zalen of buiten in de ommuurde binnentuin.

Bijpassende wijnen en overige drankjes. Het nagerecht, bijvoorbeeld: IJstaart, etagères of een overheerlijk dessertbuffet, zal met vuurwerk en muzikale omlijsting worden binnengebracht. Wat u ook wenst, de koks en de patissier zullen het voor u bereiden. Ons team werkt steeds met de nieuwste ideeën, zodat uw Bruiloftsfeest niet een standaard-feest wordt, maar een fantastische dag om nooit meer te vergeten! ”De Dag van uw Dromen’’ geven we met onze 30- jarige ervaring en vakmanschap een persoonlijk tintje!

Wilt u weten wat wij voor “Uw dag van uw dromen” kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Wij zullen dan onder het genot van een kopje koffie uw wensen bespreken, want een bruiloft is maatwerk bij De IJsselhoeve.

Lees hier meer over Bruiloft op een boerderij in Gelderland