Exclusieve trouwlocatie op een landgoed in Overijssel

Home / Trouwlocaties / Exclusieve trouwlocatie op een landgoed in Overijssel

Trouwen in stijl, een trouwdag in een exclusieve ambiance: op Landgoed De Holtweijde wordt het een gebeurtenis waar nog lang over wordt nagepraat.

Jullie huwelijk op een exclusieve trouwlocatie
Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap, ligt bij het dorpje Lattrop, het sfeervolle Landgoed De Holtweijde. Uitkijkend over de weilanden kunnen jullie hier kennismaken met echte Twentse gastvrijheid, onthaasten bij een knapperend haardvuur en genieten van culinaire hoogstandjes. Exclusiviteit, rust, gastvrijheid en sfeer, dit zijn de sleutelwoorden die het elf hectare grote landgoed en de service van de toegewijde medewerkers kenmerken.

Restaurant
De keukenbrigade van ’t Spieck, onder leiding van chef-kok Rob Fiselier, draagt kwaliteit, ambachtelijkheid en authenticiteit hoog in het vaandel. Onze koks maken dan ook veel gebruik van (h)eerlijke topproducten uit de streek, zoals zandaardappelen uit Manderveen, shi-i-takes uit Tilligte en boerenijs uit Nutter. Pruimen plukken we in onze eigen boomgaard. ’s Winters zorgen jagers uit de buurt voor wild. Zo wordt de Frans georiënteerde menukaart gelardeerd met authentieke Twentse accenten. En elk seizoen biedt onze kaart weer iets nieuws, gelijk met het per seizoen wisselende aanbod van onze regionale leveranciers.

personeel

Kamers
Landgoed De Holtweijde telt 76 suites: 41 suites in het hotel en 35 suites gelegen op het omringende landgoed in de diverse mooie landhuizen. Waar je ook verblijft, overal hebben jullie direct contact met de natuur. Dankzij het comfort, de privacy en de stijlvolle inrichting, sommige met open haard, is elke suite een onweerstaanbare uitnodiging om tot jezelf te komen en je gelukkig te voelen

Bekijk hier alle mogelijkheden van deze Exclusieve trouwlocatie op een landgoed in Overijssel.

Met romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen