Landelijke trouwlocatie in Overijssel

Home / Trouwlocaties / Landelijke trouwlocatie in Overijssel

Voor jullie bruiloft bieden wij jullie desgewenst een compleet pakket. Van de uitnodiging tot aan het afscheidspresentje, wij regelen het voor jullie. Uiteraard kunnen jullie  ook een deel van het feest door ons laten verzorgen zoals de receptie en een diner.

Wanneer jullie na het feest wilt blijven overnachten, dan wacht jullie onze speciale bruidssuite met jacuzzi! Jullie gasten bieden wij mooie luxe kamers, suites en familiekamers, zodat zij na het feest kunnen overnachten, om de volgende dag nog heerlijk na te genieten bij een uitgebreid ontbijt.

huis ten wolde

Dé perfecte trouwlocatie met alles onder één dak
Huis ten Wolde is dé perfecte trouwlocatie met alles onder één dak. Dit prachtige hotel is gelegen op de grens tussen bossen en weilanden. Het smaakvolle en hippe interieur geeft jullie dag extra glans! De dag van jullie dromen kan op meerdere manieren worden ingevuld. Een voorbeeld:

  • Al jullie gasten worden ontvangen in ons vier sterren hotel met alles erop en eraan
  • De voltrekking van jullie huwelijk vindt ook plaats bij Huis ten Wolde door een ambtenaar van de burgerlijke stand in één van de sfeervolle ruimtes
  • Even bijkletsen met iedereen tijdens een gezellige receptie bij de open haard, of bij mooi weer op het terras midden in de natuur
  • Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht tijdens een overheerlijk diner van ons keukenteam dat de sterren van de hemel kookt
  • Aansluitend genieten van een mooie feestavond in de hippe feestzaal met houten dansvloer om eens lekker de voetjes van de vloer te laten gaan
  • Als alle gasten naar huis zijn, gaat voor jullie het feest nog even door in onze riante bruidssuite
  • De volgende ochtend nagenieten van de mooiste dag van jullie leven tijdens een heerlijk, uitgebreid ontbijt

Wat een geweldige dag, toch?

huis ten wolde 2

Overnachtingsmogelijkheden
De kamers van Huis ten Wolde zijn zo ingericht dat jullie helemaal tot rust kunnen komen. De klassieke houten vloeren en de luxe bedden geven jullie een verzorgd gevoel vanaf het moment dat jullie de deur van uw kamer openen.

De kamers hebben moderne faciliteiten om jullie van alle gemakken te voorzien. Zo is de temperatuur van jullie kamer naar wens in te stellen, dankzij ons climate control systeem. Elke kamer heeft gratis toegang tot het internet en een flatscreen tv.

Huis ten Wolde heeft verschillende type kamers. Bijna elke kamer is uniek. Kijk vanuit jullie eigen loggia uit op de prachtige bossen en weilanden of bewonder de sterrenhemel terwijl jullie in bad liggen. Het is mogelijk om twee kamers te verbinden, zodat een ruime gezinskamer ontstaat.

Er zijn in totaal 41 kamers.

Klik hier voor meer informatie over deze prachtige trouwlocatie