Prachtige trouwlocatie in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche

Home / Trouwlocaties / Prachtige trouwlocatie in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche

Koninklijk verscholen in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche, op nog geen 15 kilometer van Utrecht en 35 kilometer van Amsterdam, ligt de Ernst Sillem Hoeve. Een voormalig koetshuis uit 1880 waar de grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu. Een sfeervolle locatie voor uw bruiloft.

Dé perfecte trouwlocatie
Er is geen betere trouwlocatie nabij Utrecht dan de Ernst Sillem Hoeve. Het stijlvolle Koetshuis met de prachtige glas-in-loodramen, de hoge lambrisering, de dieprode gordijnen en de schitterende kroonluchter is de perfecte trouwlocatie in Utrecht en leent zich bij uitstek voor een romantische huwelijksvoltrekking.

Feestavond

Van A tot Z voor u geregeld
Naast een perfecte trouwlocatie biedt Hotel Ernst Sillem Hoeve ook een geweldig decor voor fotoreportages. Het park van 7 hectare rondom biedt een variatie aan prachtige oude bomen met de Hoeve op de achtergrond.

Om de trouwlocatie compleet te maken verzorgen wij na de huwelijksvoltrekking graag een feestelijke toast. Ook kunnen jullie bij ons terecht voor de receptie, een heerlijk diner en het bruiloftsfeest. Om jullie feestelijke dag in stijl af te sluiten kunnen jullie genieten van onze luxe bruidssuite inclusief verrassend bruidsarrangement.

trouwen

Persoonlijk en verrassend
Wanneer jullie bij ons te gast zijn zullen jullie je snel thuis voelen. Wij hebben een flexibele instelling en zelfs op het laatste moment kan er nog van alles geregeld worden.

Wij heten jullie graag van harte welkom en een professionele staf met persoonlijke aandacht staat klaar om van uw bruiloft een succes te maken!

Bekijk hier deze Prachtige trouwlocatie in de koninklijke bossen van de Lage Vuursche

Met romantische groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen