Romantische trouwlocatie vlakbij de kust

Home / Trouwlocaties / Romantische trouwlocatie vlakbij de kust

Het hotel, vlakbij de kust biedt alle comfort om te genieten van een aangenaam en ontspannen verblijf in Bergen. Bij blooming hotel komt iedereen tot bloei.  Van ontvangst tot vertrek. Van ontbijt tot diner. Van bedtijd tot wakker worden. blooming heeft zich in meer dan een halve eeuw ontwikkeld tot wat het nu is. We hebben ons stellig voorgenomen te blijven verrassen, iedere dag weer. In een natuurrijke omgeving, die blooming heet, draait het om aandacht, creativiteit en eigenzinnigheid. Ons doel is een blijvende bijzondere herinnering.

Geniet van een PERFECTE dag
Uiteraard willen jullie een bijzondere locatie om het ja woord aan elkaar te geven. Een locatie die helemaal bij jullie past, in een unieke sfeer, samen met familie en vrienden. Of je nu gaat trouwen of je partnerschap registreert, bij deze prachtige locatie in Bergen geven jullie je eigen droomfeest met jullie eigen invulling. Een receptie op het terras “onder de platanen”, uitgebreid lunchen in een privé duinpan, een spetterend feest in een zaal met aangrenzende veranda, of samen koken in de keuken. Jullie kiezen het zelf! Alles, maar dan ook alles wordt er aan gedaan om het helemaal jullie feest te maken. We helpen jullie met alle voorbereidingen van de bruiloft. Van een ludiek aanzoek tot de perfecte bachelorparty en van de catering tot de bedankjes achteraf.

blooming trouwen1

Overnachten
Inspirerend, verrassend, comfortabel en een tikkeltje eigenwijs. Dat zijn de sleutelwoorden die gelden voor alle 124 kamers van blooming. De kamers van ons hotel zijn voorzien van alles wat vandaag de dag handig is.
Alle kamers hebben bijvoorbeeld gratis wifi, en een heerlijk bed met een Coco-Mat matras, gevuld met volledig natuurlijke slaapelementen zoals kokos, paardenhaar en zeegras. Ga je voor uitzicht over de vijver of kijk je liever naar de Schoorlse duinen?
Wil je een terras of een balkon? Jij slaapt, wij schudden de bedden op!

What’s cooking at blooming
(H)eerlijk eten in een ongedwongen sfeer, bij restaurant Vigor krijg je het gevoel van eten in een woonkeuken bij goede vrienden. Vigor staat voor passie en energie. De chef-kok van ons blooming restaurant omschrijft zijn keuken als Provençaals mediterraan met blooming flair. De gerechten zijn puur. De ingrediënten, die zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin en van de boeren uit de regio komen, zijn eerlijk.

itemImage_1

Privé eten kan ook in blooming restaurant vigor. In het proeflokaal bijvoorbeeld. Deze kamer heeft plaats voor 14 gasten en is ook geschikt voor wijnproeverijen. In de andere eetkamer, die voorzien is van een open haard, kun je met 22 personen eten aan een imposante tafel. Aanschuiven dus! Wijn, water, olie en kruiden op tafel en doorgeven die schaal met lekkernijen.

Klik hier voor deze Romantische trouwlocatie vlakbij de kust