Schitterende trouwlocatie op een Landgoed in Overijssel

Home / Trouwlocaties / Schitterende trouwlocatie op een Landgoed in Overijssel

Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap, ligt bij het dorpje Lattrop, het sfeervolle Landgoed De Holtweijde. Uitkijkend over de weilanden kunnen jullie hier kennismaken met echte Twentse gastvrijheid, onthaasten bij een knapperend haardvuur en genieten van culinaire hoogstandjes. Exclusiviteit, rust, gastvrijheid en sfeer, dit zijn de sleutelwoorden die het elf hectare grote landgoed en de service van de toegewijde medewerkers kenmerken.

Stijlvolle trouwlocatie
Het hotel is een officiële trouwlocatie van de gemeente Dinkelland. Wij kunnen dus jullie hele trouwdag verzorgen! Inclusief de fotoshoot, want natuurlijk vinden jullie hier ook de prachtigste plekjes voor jullie bruidsfoto’’s. Wij nemen graag de tijd om alles goed met jullie door te spreken. Alles moet immers perfect zijn. Veel geluk!

20140512160800_O_10746

Restaurant
De keukenbrigade van ’t Spieck, onder leiding van chef-kok Rob Fiselier, draagt kwaliteit, ambachtelijkheid en authenticiteit hoog in het vaandel.

Onze koks maken dan ook veel gebruik van (h)eerlijke topproducten uit de streek, zoals zandaardappelen uit Manderveen, shi-i-takes uit Tilligte en boerenijs uit Nutter. Pruimen plukken we in onze eigen boomgaard. ’s Winters zorgen jagers uit de buurt voor wild. Zo wordt de Frans georiënteerde menukaart gelardeerd met authentieke Twentse accenten. En elk seizoen biedt onze kaart weer iets nieuws, gelijk met het per seizoen wisselende aanbod van onze regionale leveranciers.

20101228160114_O_2306

Kamers
Landgoed De Holtweijde telt 76 suites: 41 suites in het hotel en 35 suites gelegen op het omringende landgoed in de diverse mooie landhuizen. Waar jullie ook verblijven, overal hebben jullie direct contact met de natuur. Dankzij het comfort, de privacy en de stijlvolle inrichting, sommige met open haard, is elke suite een onweerstaanbare uitnodiging om tot jezelf te komen en u gelukkig te voelen.

20150725170021_O_10746

Bekijk hier Schitterende trouwlocatie op een Landgoed in Overijssel