Top trouwlocatie aan het water in Noord-Holland

Home / Trouwlocaties / Top trouwlocatie aan het water in Noord-Holland

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! De huwelijksdag is de mooiste dag van jullie leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012 & 2014!

Jullie huwelijksdag
Vervolgens de huwelijksvoltrekking die plaatsvindt in ‘The View’, een ruimte vol verse bloemen met het best denkbare uitzicht over het water. Na het aansnijden van de bruidstaart en een topdiner met al je naasten, staat een DJ in ‘The Bar’ klaar om de feestavond knallend in te luiden.
Trouwen bij Finley… Wat zijn de mogelijkheden?

witte huis 1

Een dag om nooit te vergeten, dat betekent jullie huwelijk bij Het Witte Huis. Wij van Finley begrijpen dat als geen ander. Het is dan ook veel plannen, organiseren en beslissingen maken tot dat het zover is! Om jullie alvast een idee te geven wat de mogelijkheden zijn bij onze locatie, kunnen jullie hier op alle mogelijkheden vinden omtrent jullie “droomhuwelijk” bij de toptrouwlocatie van het jaar!

Een culinaire ervaring
Om te laten zien wat Finley op culinair gebied in huis heeft, is er een proefdiner. Tijdens deze heerlijke avond zal onze chef laten zien wat wij jullie kunnen bieden. Onder het genot van onze heerlijke wijnen, ervaart u de diversiteit die wij kunnen serveren op jullie droomdag. Tevens is dit weer een mooi moment om de locatie te zien, en nieuwe ideeën op te doen.

witte huis

Omgeving
Onder de rook van Amsterdam, in het prachtige Gooi treffen jullie Het Witte Huis aan. Een rietgedekte designvilla met buitenterras aan het water. De perfecte locatie om te trouwen!

Klik hier voor meer informatie over deze Trouwlocatie aan het water