Trouwen in de bossen van Doorwerth – Gelderland

Home / Trouwlocaties / Trouwen in de bossen van Doorwerth – Gelderland

Wij verzorgen “jullie dag” van begin tot in de late uurtjes. Met plezier helpen we in het voortraject om alle details te bespreken en ervoor te zorgen dat het helemaal aansluit bij jullie wensen. Op de dag zelf onderhouden we nauw contact met de ceremoniemeester en kunnen jullie optimaal genieten. Aan jullie de keuze: een gezellige receptie, een intiem diner of een knalfeest? In onze Tuinzaal of Serre begint jullie huwelijk spetterend!

Ligging
De centrale ligging van deze compleet vernieuwde locatie, vlakbij Arnhem en in de nabijheid van de A50 en de A12, maakt het hotel uitstekend bereikbaar en is prachtig gelegen om uw gasten voor de trouwerij welkom te heten.

trouwen1

Zalen
Het hotel is in 2010 geheel gerenoveerd en beschikt over 2 grote zalen (ieder 500 personen) en 23 klein zalen.

Jullie ontvangen jullie gasten en nemen plaats in ons park waar voor iedereen zitgelegenheid wordt gecreƫerd. Aan de rand van de vijver kunt u de huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden; een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijk moment!

Aansluitend snijden jullie samen de bruidstaart aan en genieten jullie van Champagne….!

trouwen 2
Kamers en Faciliteiten
De op 4-sterren geoutilleerde hotelkamers zijn onderverdeeld in de volgende types: 5 eenpersoons hotelkamers, 77 tweepersoons hotelkamers, 20 deluxe kamers, 5 familiekamers en 12 Superior rooms. Alle kamers hebben een rustige ligging en zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, minibar, televisie, telefoon. Bij onze receptie kunnen jullie vragen naar een kluisje.

Naast de stijlvolle kamers beschikt het hotel over een restaurant, en uitgebreide sportfaciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, tennis- en squashbanen, sauna, zonnebank, fitness. Door de bosrijke omgeving, de vele faciliteiten en de diverse mogelijkheden is deze locatie uitstekend geschikt voor een trouwerij en eventueel langer verblijf voor familie en vrienden.

Klik hier en lees meer over Trouwen in de bossen van Doorwerth – Gelderland