Trouwlocatie op het strand in Scheveningen

Home / Trouwlocaties / Trouwlocatie op het strand in Scheveningen

Trouwen doe je niet elke dag en voor de mooiste dag van je leven willen jullie natuurlijk de meest romantische locatie. Of het nu om een intieme bruiloft gaat met slechts enkele gasten of jullie trouwen wilt delen met zoveel mogelijk vrienden en familie, het kan allemaal. Het kan zo exclusief of wat meer ingetogen als jullie zelf willen.

Als sfeervol strandpaviljoen met een latin touch is El Nino elk seizoen voor veel mensen weer dé hotspot aan zee in Scheveningen. Met een uniek aanbod en gedreven door passie staat El Nino voor ultieme gastvrijheid. Want eerlijk is eerlijk: zowel bij ons haardvuur, op het terras als op onze veranda, je waant je steevast in zuidelijke sferen.

trouwen

Maak jullie droom werkelijkheid
Bij El Niño luisteren we altijd eerst goed naar wat het bruidspaar wil en denken dan mee hoe we dat het beste kunnen realiseren. Op de dag zelf hoeven jullie nergens naar om te kijken en zorgen wij dat alles op rolletjes loopt. Zo wordt jullie bruiloft een onvergetelijke dag voor jullie en jullie gasten, en – minstens zo belangrijk – wordt jullie droom werkelijkheid.

el nino

Keuken
Als sfeervol strandpaviljoen met een latin touch is El Nino elk seizoen voor veel mensen weer dé hotspot aan zee in Scheveningen. Met een uniek aanbod en gedreven door passie staat El Niño voor ultieme gastvrijheid. Want eerlijk is eerlijk: zowel bij ons haardvuur, op het terras als op onze veranda, jullie wanen je steevast in zuidelijke sferen.

Daarnaast serveren we een selectie uitstekende wijnen, tropische cocktails en sappige smoothies.

Klik hier voor meer foto’s en informatie deze Trouwlocatie op het strand in Scheveningen