Trouwlocatie op het strand in Zandvoort

Home / Trouwlocaties / Trouwlocatie op het strand in Zandvoort

Het ja-woord geven op het strand, een droom die werkelijkheid wordt. Bij Safari Club trouwen jullie op je eigen stukje strand, met uitzicht op zee. Wat voorop staat bij de Safari Club is een ongedwongen en inspirerende sfeer.

Trouwen op het strand
Door onze ligging aan zee en de flexibele instelling van de Safari crew, onderscheiden wij ons als locatie voor een bijzondere bruiloft. Onze prioriteit is jullie een onbezorgde en onvergetelijke dag bezorgen in de wonderen wereld van de Safari Club. Een ding kunnen we in ieder geval met zekerheid stellen: op een bruiloft bij Safari Club zullen jullie je met niks anders bezig hoeven te houden, dan met elkaar.
Strandfeest

Wij staan klaar om onze Safari Club om te bouwen tot de perfecte feestlocatie op het strand. Bij ons is alles mogelijk, van borrel en barbecue op het terras, tot aan uw eigen feest in ons strandhutje, ‘t Beachhouse. Onze DJ zal zorgen voor de muzikale verrijking en de rest van ons team zal achter de Braai staan of het kampvuur aansteken. Kortom; wij verzorgen jouw ideale trouwfeestje op toch wel één van de meest sfeer verhogende plekjes van Nederland.

safari club

Bron: Safari club

 

 

 

 

 

 

 

Ligging
Safari Club, gelegen op het strand van Zandvoort-Zuid heeft genoeg parkeerruimte in de omgeving. Op de boulevard kunt u parkeren voor €2,20 per uur, €10,00 per dag. 200 meter verder vindt u parkeerplaats De Zuid waar u voor hetzelfde bedrag uw auto kwijt kunt. Verder is het trein en busstation op tien minuten lopen afstand. Zandvoort is goed te bereiken vanuit de rest van Nederland.

Lees hier meer over deze Trouwlocatie op het strand in Zandvoort

Met zonnige groet,

Lynn Kraaijeveld
Wil je met me trouwen