Unieke trouwlocatie in Gelderland

Home / Trouwlocaties / Unieke trouwlocatie in Gelderland

Een bijzonder en uniek hotel dat het best kan worden getypeerd als een idyllisch rustpunt in de hectiek van alle dag. Prachtig gelegen op een historisch en koninklijk landgoed, geniet Avegoor een grote bekendheid als top-accommodatie voor het houden van een bijzondere bruiloft. Onze klassieke gastvrijheid en service in combinatie met de geavanceerde faciliteiten, maken ons hotel tot de beste keus voor het organiseren van jullie perfecte trouwdag.

Jullie perfecte bruiloft
Ons hele team trekt werkelijk alle registers open om de bruidsparen en hun gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Daarbij nemen we het bruidspaar op verzoek een groot deel van de organisatie uit handen: van de officiële ceremonie rondom het jawoord en de fotoreportage tot en met de stijlvolle receptie, het culinair hoogstaande diner en het spetterende dansfeest ter afsluiting. Desgewenst tekenen we ook voor de muzikale omlijsting en culinaire invulling.

20150211095922_O_3523

Overnachten
Na afloop van het feest kan het bruidspaar de feestelijke dag stijlvol afsluiten in een van onze suites. Daar staat een gekoelde fles champagne klaar om in alle rust na te genieten van alle feestelijkheden. Ook de huwelijksgasten kunnen vanzelfsprekend bij ons blijven overnachten.

Kamers
De viersterren hotelkamers bevinden zich in twee aparte hotelgebouwen. Het hotel heeft vijf suites en 68 tweepersoons hotelkamers. De design hotelkamers zijn door topdesigners ingericht en onderverdeeld in de volgende types: Modern White, Timeless Chique, Modern Classis en Comfort XL. Tevens heeft Landgoed Avegoor drie kamers die geschikt zijn voor mindervaliden, ingericht volgens de IHS-normering.

20100929162933_O_3523

Klik hier en bekijk deze Unieke trouwlocatie in Gelderland