Nieuw: Romantisch nachtje weg in Eindhoven

Home / Romantisch uit / Nieuw: Romantisch nachtje weg in Eindhoven

Neem uw geliefde mee naar een bijzonder boutique hotelletje in Eindhoven. Met een flesje wijn op de kamer, ‘s avonds een filmpje pakken en ‘s morgens lekker ontbijten en laat uitchecken maakt u er een echt romantisch nachtje weg van!

Romantisch nachtje Eindhoven
Heeft u iets goed te maken met uw partner? Of wilt u hem/haar gewoon eens goed romantisch verrassen? Het enige wat u hoeft te doen is uw partner meenemen, wij verzorgen de rest!

Met een flesje wijn op de kamer, ‘s avonds een filmpje pakken en ‘s morgens lekker ontbijten en laat uitchecken maakt u er een echt romantisch nachtje weg van!

Eigentijdse sfeer in het hotel en de kamers
Gelegen in het stralende hart van Eindhoven, is Hotel Glow een charmant en eigentijds boutique hotel met 40 zeer compleet uitgerustte en moderne kamers. De combinatie van de gezellige sfeer en de bevlogen hospitality ambassadors zullen u ervan overtuigen dat u zich echt even thuis voelt.

Kamers en Faciliteiten
De kamers zijn allemaal comfortabel ingericht met alle moderne faciliteiten zoals airconditioning, Smart TV met nationale- internationale TV-kanalen en koffie- en theefaciliteiten, luxe ‘fair-trade’ badartikelen en natuurlijk hele comfortabele bedden.

In de gezellige Glow Lounge kunt u gratis gebruik maken van de luxe koffiebar, speciale design boeken en magazines lezen of ‘s ochtends het ontbijt gebruiken ook kunt u bij mooi weer gebruik maken van het heerlijke dakterras. Op zeer korte loopafstand van het hotel zijn enorm veel goede restaurants en gezellige bars gelegen.

Ontbijten na een heerlijke nachtrust…
In samenwerking met ontbijtrestaurant Meneer de Boer bieden wij onze gasten een smakelijk, gezond en vers ontbijt. Meneer de Boer is gelegen recht tegenover ons hotel. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd vanaf 7 uur ‘s ochtends.

Wilt u ook eens genieten van een Romantisch nachtje weg in Eindhoven?

Ik heb nog een leuke tip voor u voor meerdere Romantische Weekendjes Weg.