Weekend Deal: Romantisch nachtje weg in Drenthe

Home / Romantisch uit / Weekend Deal: Romantisch nachtje weg in Drenthe

Romantisch weekend beleven? Samen even heerlijk genieten van een prachtige omgeving en samen verwend worden tijdens een duo massage met uitzicht op Assen. Kortom even tijd voor elkaar!

Wilt u samen met uw geliefde er even tussenuit? Dan bieden wij een heerlijk romantisch arrangement aan. U overnacht in een luxe hotelkamer. Bij aankomst ligt er een roos op uw kussen en ‘s avonds geniet u van een heerlijk 3-gangen diner.

Tijdens uw verblijf kunt u tevens nog genieten van een heerlijke duo massage. Heerlijk samen ontspannen!

Het Hotel
Ons 3-sterren hotel ligt in het hart van Assen, de hoofdstad van de provincie Drenthe. Naast natuur en ruimte binnen handbereik zijn ook het beroemde Drents Museum, het centrum met diverse winkels en het theater op loopafstand van het hotel.

Wij zijn sinds 1874 een begrip in Assen en omstreken. Vooral de uitstekende keuken van het Grand Café en restaurant is geliefd. Daarnaast is het ook een perfecte locatie voor uw overnachtingen in onze onlangs gerenoveerde kamers.

Parkeren kan overdekt in parkeergarage De Doevenkamp. Hotelgasten betalen een speciaal dagtarief.

Eten & Drinken
Het uitgebreide ontbijt is zowel Continentaal als Engels. Op doordeweekse dagen kunt u ontbijten van 07:00 tot 10:00 uur en in het weekend van 07:00 tot 11:00 uur.

In Grand Café de Jonge kunt u lekker eten, met uitzicht op schilderijen van onder meer Wout Muller en Matthijs Röling. De lichte serre en het (verwarmde) terras lenen zich uitstekend om even gezellig bij te kletsen met een drankje.

Wilt u ook genieten van een Romantisch nachtje weg in Drenthe?